Изплуваха потресаващи подробности за циганите, окървавили Долна Митрополия.  Както по-рано

...
Изплуваха потресаващи подробности за циганите, окървавили Долна Митрополия.  Както по-рано
Коментари Харесай

Мечо, Муци и Асан са ромите, сътворили страшно меле с брадви

 Изплуваха потресаващи детайлности за ромите, окървавили Долна Митрополия.  Както по-рано съобщихме, противен случай се е разиграл в центъра на града. Група роми са нападнали с брадви двама мъже на 33 и 35 години. Единият от тях е със междинна телесна щета, като в опит да се защищити, секира е посякла ръката му и са нанесени съществени провали.

Кървавите подиуми са станали към 22:00 часа на 7 септември в региона на локален магазин, описаха очевидци. По думите им потърпевшите не са предизвикали с нищо бруталната експанзия. Член на въпросната ромска фамилия подхвърлил имитация, на която те не обърнали внимание, с което ясно посочили, че не желаят проблеми. Изненадващо обаче минути по-късно към десетима роми ги връхлетели с брадви и други хладни оръжия. Циганите били толкоз озверели, че целили един от потърпевшите с острото на брадвата непосредствено в главата. За да се защищити, пострадалият поставил ръката си, която била разцепена. 

Според локалните поданици въпросната сутеньорска циганска фамилия не за първи път си разрешава дейности над закона и недоумяват за какво полицията търпи своеволията им. Целият град трепери от набезите им.  Главните участници в мелето са били Мечо Борисов, Муци Борисов, Асан Борисов (братя), дружно със синовете им Галин Борисов, Мечо Борисов и Борислав Емилов Стоилов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР